Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 7. 2016

ŽIJU ZDRAVĚ 3

Opět jsem měla převážení u paní dietoložky a nutno podotknout, že byla ze mně velmi rozčarovaná, jelikož jsme se opět nepohnuly ani o píď. Myslím váhově, finančně se hýbeme o sto šest. Řečeno slovy finančníka o 5 980,- Kč směrem k jejímu účtu. Nevím, proč se stále dívá na mně s utrpením, když jí plním kapsy a posouvám k  úspěšnému dosažení mety  platební pásky.

Byla jsem rozhodnutá náš poměr ukončit.Večer jsem se převalovala v posteli a zdokonalovala svůj slovní projev.Ráno se vydala na cestu.Samozřejmě že pěšky, musím ze sebe vypařit dost vody (relativní vlhkost se pohybovala kolem 81%) a nějak vysypat tabulku včerejší čokolády. Dost mne uklidňovalo, že jsem jí snědla před půlnocí (tedy den před) a potmě (neměla by mít kalorie , bo co nevidíš, je nemá).

Přišla jsem, sedla jsem, úsměvy jsme obě rozdávaly jak dvě slunce. Pak přišla řada na váhu. Očima jsem jí přeměřila, hodila výhružnou grimasu a vstoupila. Hnus jeden plechovej,robotickej! Bez mrknutí displeje vyhodila číslo, ze kterýho jsem spadla,aniž by vyslala další elektrický výboj pro své hodnocení (jsem chytrá, páč jsem se ptala, jak to funguje a ano, pošlou do vás elektřinu a ta vyřkne ortel).

Sdělila jsem paní dieotožce, že mne to všechno stresuje a že už na to nemám.Finančně,ani psychicky.

Mno, tak na psychiku mi dala meduňku, na platební morálku řeč na téma, že příště už to přijde, že to, co mi dala, mě prostě dostane z vody ven (mám jí totiž na rozdávání - tuků málo, pročež se i nadále nemíním dělit o čekuládu)  a 1000 ,- Kč je pryč! Abych se dostala z depresí, na převážení dojdu až za 14dní!

P.S.1:  výzkum pokračuje: váha odhalí pouze mamčinu buchtu,ale kupovanou čokoládu ne!

P.S.2: když jsem nasedla do auta, hráli prima písničku, skvělej duet pro nás dvě:

Nezmaři:

Dietoložka: Pevnou vůlí taky příliš neoplýváš,

zdá se, že nemíníš mě vážně brát.

Kolik času nám to ještě schází,

nebo je všechen dávno pryč,

a za čím se to vlastně máme stále hnát?   ....nápověda pro ni (potřebuju nutné shodit 4kila!!!)

Já:

Jako kámen najednou mi v cestě stojíš,

vím, že se leccos těžko obchází,

radši zkusím někde jiný příběh,

který bude lepší konec mít,

ale už teď ti můžu říct, že mi nescházíš. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář