Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 7. 2016

Shrnutí po pěti týdnech

Pět týdnů pracuji na svém těle a duchu. Tělo přesvědčuji k optimalizaci váhové zatížení kosterní soustavy, ducha,aby to vydržel. Co jednomu svědčí,druhý zneužije. Například čokoláda. Duch výská nadšením a krmí se endorfiny, tělo reaguje kilogramem navíc. Ze 100g čokolády?! No pardon!

Když jsem nastoupila na léčebnou kůru,abych se opět vešla do velikosti 38, byla jsem analýzou dietoložky nadšena.Pravila, že tuků je málo,ale vody, vody je moc.Chtěla jsem poděkovat a odejít s tím, že počkáme na léto, vystavím své tělo slunci a statečně budeme dehydratovat...mno, první vysvětlení, že takhle to o p r a v d u nefunguje mě stálo 1200,- Kč.

Trápím se tu pomeranči, tu masem, tu hlívou ústřičnou - je to fajn houba, ale její konzumace po jednom dni nějak ztrácí na kráse, po dvou zavírám oči, po třech vidím šedě, po čtvrtém dnu už si jí dávám po kloboučku, neboť vidím dvojmo...další dny nemohu...žeru čokoládu,abych nabrala energii dojít na pravidelné pondělní převážení.

Dnes jsem vyměnila ingredience, svěřuju svou váhu do rukou cukety.Cuketu miluju, na tuku s vajíčkem je prostě mňamózní. Ale abych byla fit, stahuji si recepty,které jsou zaručené.Smothie z cukety a jablka je famózní....to byl včerejší názor.Dneska už je dobrá...zítra měním recept.

Nikterak nekolabuji a nabírám grády. Upeču si (doufám,že to definuji správně) cuketové placky.Plácám to jak se dá.Nepoběžím kvůli celozrnné mouce do obchodu,takže sypu bílou.Ovesných vloček dávám přiměřeně, se to nějak...že jo. Chci zůstat bez přidaných tuků.Vybírám tedy variantu rychlého dávkování...pachtím se pachtím...výsledek? Cuketové placky prostě v sendvičovači neuděláš! =o)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář